TOP 10 ROMANTISKAS RANDIŅU IDEJAS VASARĀ

Vasarā ļaujies romantikai svaigā gaisā, jo tā ir ideāla iespēja baudīt randiņus. Atpūta divatā kļūst par īpašu priekšrocību, it īpaši, kļūstot par vecākiem. Pāriem bieži vien attiecību dinamika mainās, un iegrūžoties ikdienas pienākumos tiek aizmirsta partnera svarīgā loma.

Lai gan bērnu vajadzības un ikdienas rutīna uzņem pāriem, ir svarīgi neaizmirst vienam par otru. Ilgām un mīlošām attiecībām nepieciešams laiks kopā, atstājot vietu intīmiem mirkļiem un mīlestības izpausmēm vienam pret otru.

Tāpēc izmantojiet iespēju organizēt laiku kopā, atbrīvojoties no vecāku pienākumiem vismaz uz pāris stundām. Uzticiet bērnus auklītei, vecvecākiem, draugiem vai krustvecākiem un atļaujiet sev doties uz romantisku randiņu! Šajā laikā izvairieties no diskusijām par bērnu, rutīnu un ikdienišķām problēmām - atcerieties sajūtu, kas jums bija, sākot savu ceļu kopā!

Kad Jūs pēdējo reizi bijāt romantiskā randiņā divatā?

Iespējams, šis jautājums liek jums apstāties un atcerēties to īpašo sajūtu.

Lai jums nebūtu jādomā un jāmeklē jaunas randiņu idejas, tad esam sagatavojuši dažas idejas, kā jūs varat baudīt laiku divatā. Turklāt mēs piedāvājam izmēģināt mūsu "Randiņš Pārsteigums" spēli, kas sniegs jaunas un aizraujošas pieredzes kopā. Tādējādi ne tikai atgriezties pie romantikas, bet arī atklāsiet jaunus veidus, kā padarīt savus randiņus īpašus un aizraujošus.

Randiņa Idejas

1. Maģiskais saulrietu izbrauciens ar jahtu vai kuģīti

      brauciens ar laivu

      Pavadīt laiku uz ūdens vienmēr rada skaistas un romantiskas sajūtas. Latvijā ir plaša izvēle, kur varat īrēt laivu vai jahtu, lai izbaudītu šo burvīgo pieredzi. Šajās ūdens piedzīvojumu brīžos varat iemirkšķināt skaistās ainavas un saulrietus, baudot patīkamus sarunu tematus, kas atspoguļo jūsu sirds saikni, vienlaikus neatstājot vietas runām par ikdienu vai bērnu problēmām.

      Ja paliekat pilsētā, izbaudiet romantisku peldi pa Vecrīgas kanālu, kur varat saskatīt pilsētas skaistumu no jauna leņķa. Bet, ja esat gatavi doties ārpus Rīgas, ļaujieties piedzīvojumam uz jūras, Daugavas vai kādas citu Latvijas upes. Šie ūdens ceļojumi sniegs neaizmirstamas un romantiskas brīžus kopā ar jūsu mīļoto.

      Idejas:

      2. Izjāde ar zirgiem gar jūru vai parku vai izbrauciens ar riteņiem

      izjādē ar zirgu pie jūras

      Izjāde ar zirgiem ir viens no visromantiskākajiem piedāvājumiem pāriem. Ja jūs vēl neesat to izmēģinājuši, noteikti izbaudiet šo piedzīvojumu.

      Vēl viena brīnišķīga iespēja ir aizbraukt ar divriteni, nezinot, kur ceļš jūs aizvedīs... Pavisam vienkārši sēdieties uz divriteni un dodieties ceļojumā, kur acis jums rāda. Tā ir gluži kā attiecību sākumā, kad kad uz acīm bija rozā brilles un katrs mirklis bija pilns neskartas burvības.

      Šie romantiskie piedzīvojumi papildinās jūsu kopīgo atmiņu klēpi ar neaizmirstamiem brīžiem un sasniegs jūsu sirds dziļumus.

      Idejas:

       3. SUP saullēkta brauciens uz ezerā vai purvā

      Sup saullēktā

      SUP dēļi kļūst arvien populārāki, un tos var atrast gandrīz katrā sabiedriskajā pludmalē. Daži organizē patīkamus izbraucienus SUP dēļos, lai baudītu saulrietu vai saullēktu skaistajās vietās. Dažviet pat tiek piedāvātas nodarbības un ekskursijas ar SUP dēļiem.

      Kā piemēru, dodieties SUP piedzīvojumā un sagaidiet saullēktu purvā! Tas noteikti būs iespaidīgs un romantisks piedzīvojums, kas atstās neaizmirstamu iespaidu. SUP dēļi ļaus jums klusi un mierīgi izklīdēties pa ūdeni, baudot dabas skaistumu un saulrietu vai saullēktu, kas pārsteigs ar savu burvību. Šāds piedzīvojums ir lieliska iespēja izbaudīt kluso laiku divatā un radīt kopīgas un neaizmirstamas atmiņas.

      Idejas:

      4. Nakts pelde pa plikopelde pa pliko

      Ja tavas attiecības ir ieslīgušas rutīnā, atdzīvini tās ar romantisku vakara peldi divatā. Noteikti katrs no mums kādreiz ir izmēģinājis nakts peldi pa pliko. Nereālas sajūtas, kad tev nekas netraucē un kopā ar partneri jūtaties pilnīgi brīvī. Kā arī sajūta, ka varat būt pamanīti vēl vairāk uzbudina, tas noteikti superīgs veids kā kaislīgi un romantiski pavadīt vakaru divatā. Sajusties kā jaunieši kuri tik tikko iemīlējušies un nav nekādas robežas.

      5. Romantisks pikniks dabā

      Lai ienestu attiecībās dzirkstelīti, nepieciešams veltīt vairāk laika un uzmanības savam mīļotajam. Atsvaidzini attiecības ar mīļoto cilvēku, dodoties romantiskā piknikā. Atrodiet kādu sev tīkamu parku vai arī dabas taku, paņemiet līdzi pledu, sezonas augļus, ogas, nelielas uzkodas un sarunu spēli no OpenMity un izbaudiet divvientulību dabā! Baudiet nesteidzīgu atpūtu divatā. Sarunu spēle palīdzēs pāriem parunāt par dažādām tēmām, kas varbūt uzreiz neienāk prātā. Spēles un sarunas satuvina partnerus vēl ciešāk.

      Idejas:

      6. Randiņš romantiskā tropu paradīzē - botāniskajā dārzā vai parkā

      randiņš parkā

      Latvijā ir tik skaista daba un tik ļoti daudz zaļu parku, kas ir lieliska iespējā aizbēgt no pilsētas haosa. Botāniskajā dārzā vai parkā var mierīgi pastaigāties, vērojot skaistus stādus un dabu, parunājot par patīkamajām lietām un atcerēties mīļus mirkļus. Kā arī uztaisīt nelielu fotosesiju. Mierīgi un nesteidzīgi pavadiet laiku kopā. Apmeklējat arī Tropu tauriņu māju. Pēc foršas pastaigas atrodiet kafejnīcu ar mājīgu atmosfēru, lai izbaudītu kādu gardu kūku ar kafiju. Spēle no OpenMity "Attiecību Izaugmes komplekts" būs labs papildinājums jūsu randiņam.

      Idejas:

      7. Vakariņas uz jumta

      uz jumta

      Tagad ir plaša izvēle ar skaistiem restorāniem, bet vēl populārāki vasarā ir restorāni uz jumta ar skaistu skatu uz pilsētu vai dabu. Vakarā tur ir īpaša atmosfēra, kad deg lampiņas, sveces un skan dzīvā mūzika. Nu kur vēl vairāk romantikas. Izvēlies īstu vietu un laicīgi rezervē galdiņu.

      Idejas:

      8. Romantisks lidojums ar gaisa balonu vai traks piedzīvojums

      gaismas balons randiņu ideja

      Jau sen bija doma beidzot šajā dzīvē izmēģināt kaut ko neparastu un traku?

      Piemēram: Lidojums AERODIUM vai lidojums ar gaisa balonu, izbrauciens ar ūdens motociklu, leciens no augstuma, vakariņas tumsā… Šādi piedzīvojumi paliek atmiņā uz mūžu! Liela izvele šādiem piedzīvojumiem Jūs varat atrast „Dāvanu Serviss“, “Davanu Sala”, “LIELISKA DĀVANA”, FromMe un citi. Varbūt tieši šis ir piemērotākais brīdis trakam piedzīvojumam!

      Idejas:

      9. Romantisks vakars pie ugunskura ezera vai jūras krastā

      vakars pie ugunskurā

      Cik romantiski kopā pasēdēt pie ugunskura. Sarīko kempinga braucienu ar nakšņošanu teltī zem zvaigznēm un garām sarunām pie ugunskura. Lai tas aizņem tikai vienu dienu, bet tas paliks atmiņā daudzus gadus. Vērot uguni ir tik nomierinoši. Esat tuvāk viens otram – apskaujaties, un baudiet šo mierīgu, nesteidzīgu, romantisko vakaru divvientulībā.

      10. Dodaties izbraucienā bez… galamērķa!

      romantiskais brauciens

      Vai esi kādreiz sapņojis izbraukt ar kabrioletu vai Jaguāru? Var paņemt nomā savu sapņu auto un aizbraukt nelielā ceļojuma pa Latviju. Dodieties neaizmirstamā braucienā divatā.

      Brauciet nezināmā virzienā, bez jelkāda plāna. Pa ceļam varat nopeldēties kādā ezerā, palikt pa nakti viesu namā, tas ļaus jums atklāt jaunas, vēl neiepazītas vietas! Vienkārši iesēdieties mašīnā, un braucat, braucat… Piestājat, ja redzat interesantus apskates objektus, atklājat jaunas lielceļa ēstuves! Fonā braucot var ieslēgt mīļākas dziesmas uz dziedāt līdzi.

       

      @openmity_latvija

       

      ♬ sonido original - RincónZen🌈