Kur un kā pareizi uzglabāt pieaugušo rotaļlietas?

koka lādes

Intīmo rotaļlietu uzglabāšana ir svarīga tēma, jo ir jānodrošina to drošība un konfidencialitāte. Pat mazām seksa rotaļlietu kolekcijām nepieciešama ērta uzglabāšana. Vēlamies, lai arī  jūsu rotaļlietas būtu viegli pieejamas, ja vēlaties tās izmantot. Ērtākā vieta intīmo mantu uzglabāšanai ir guļamistaba, kas atrodas netālu no gultas. Slēdzamā kaste SEKSA ROTAĻLIETAS uzglabāšanai būs ideāls risinājums.

Kur paslēpt seksa rotaļlietas?

Jūs varat būt ļoti radoši un paslēpt savas intīmas mantiņas visur apkārt, bet tas negarantēs to, ka kāds tās neatradīs, it īpaši ja jums ir bērni. Viņiem jau patīk visu izpētīt un atrast ko interesantu. Lai tas tā nenotiek un jūs neatrastos neērtā situācijā, skaidrojot kas tas ir, tad labākais veids ir iegadāties slēdzamo kasti. Vēlams tieši ar kodu, lai nepazaudētu atslēgas un netērētu laiku un nervus meklēšanai. Lai guļamistabas dārgumi nenoputētu kaut kur augstu plauktos, tam noderēs mūsu elegantā slēdzamā kaste uzglabāšanai. Kaste ir aizslēdzama ar koda atslēgu, lai nebūtu atsevišķi jāslēpj arī pati atslēga. Pieejami dažādi izmēri. Koka lādēm ir izcila kvalitāte, kas kalpos jums ilgu laiku. Pat mazām seksa rotaļlietu kolekcijām nepieciešama ērta uzglabāšana. Vēlēsieties arī, lai jūsu rotaļlietas būtu viegli pieejamas, kad gribēsiet tās izmantot.

  • Glabājiet rotaļlietas atsevišķā kastē vai somā, lai izvairītos no tā, ka tās tiek atrastas nejauši.
  • Slēdzamā kaste SEKSA ROTAĻLIETAS uzglabāšanai.
  • Izmantojiet speciālas somas intīmo preču glabāšanai, kurās var viegli iegūt veikalos, kas paredzēti pieaugušajiem.
  • Kaste ir aizslēdzama ar koda atslēgu, lai nebūtu atsevišķi jāslēpj arī pati atslēga.
  • Nekad nelietojiet caurspīdīgus konteinerus vai vietas, kur tās var nejauši atrast, piemēram, koplietojamajā vannasistabā.

Priekšrocības:

+ Koda atslēga – 3 ciparu koda atslēga, lai nebūtu papildus jāslēpj arī atslēga

+ Mazs caurums kastes sānos – gaisa cirkulācijai un diskrētai seksa rotaļlietu uzlādei

+ Krepsatīna spilvens kuru var izņemt un izmazgāt veļas mašīnā uz saudzīgo režīmu

+ Pieejamas krāsas: melna un balta

+ Pikants atgādinājums kastes iekšpusē: “Life is too short not to do it dirty”

+ Izcila kvalitāte un ilgtspējīgs materiāls

+ Kastes iekšpusē ir sadalījums, lai viegli sadalīt, piemēram, lubrikantus no citam mantiņām.  

 Kā pareizi glabāt pieaugušo rotaļlietas?

Intīmās rotaļlietas uzglabāšana ir svarīga tēma daudziem cilvēkiem, kuri tās izmanto, lai apmierinātu savas seksuālās vajadzības. Zemāk ir sniegti daži padomi, kā pareizi uzglabāt intīmas rotaļlietas.

  • Pirms ievietojat rotaļlietu uzglabāšanas vietā, pārliecinieties, ka tā ir pilnībā notīrīta. Izmantojiet īpašu tīrītāju intīmām rotaļlietām vai maigu ziepju un ūdens kombināciju rūpīgai tīrīšanai. Pārliecinieties, ka rotaļlieta ir pilnībā sausa, pirms to ievietojat uzglabāšanas vietā.
  • Izmantojiet atsevišķu uzglabāšanas vietu katrai rotaļlietai. Intīmas rotaļlietas nevajadzētu uzglabāt kopā, jo tās var sabojāt viena otru. Izmantojiet atsevišķus maisiņus vai kastes katrai rotaļlietai, lai izvairītos no iespējamiem bojājumiem.
  • Nekad nelietojiet caurspīdīgus konteinerus vai vietas, kur tās var nejauši atrast, piemēram, koplietojamajā vannasistabā.
  • Intīmās rotaļlietas jāuzglabā vēsā un sausā vietā, tālu no tiešiem saules stariem un mitruma. Nav ieteicams uzglabāt rotaļlietas vannas istabā, jo augsta mitrums var izraisīt baktēriju augšanu un rotaļlietu bojājumus.
  • Izvairieties no uzglabāšanas blakus citiem priekšmetiem. Intīmas rotaļlietas nevajadzētu uzglabāt blakus citiem priekšmetiem, piemēram, kosmētikai, smērvielām vai citām ķīmiskām vielām. Tas var izraisīt rotaļlietu bojājumus vai pat tās piesārņojumu.
  • Atjaunojiet rotaļlietas - Intīmām rotaļlietām ir ierobežota kalpošanas laika ilgums, tāpēc tās periodiski jāatjauno. Ja jūs pamanījāt, ka rotaļlieta ir nodilusi vai bojāta, to nevajadzētu izmantot, un to vajadzētu aizstāt ar jaunu.

 

@openmity_latvija Kur paslēpt intīmas rotaļlietas? #openmity #mīlestiba #attiecibas #kokakaste #box #adult #milestiba ♬ sonido original - KAYAKUS

 

Seksa rotaļlietas izmantošana tikai palielinās intīmās dzīves kvalitāti.