ROMANTISKAS SPĒLES PĀRIEM - KĀ PĀRVĒRST KLASISKAS GALDA SPĒLES

Mums ar vīru patīk ikdienā ieviest kādu papildus dzirksti ar pikantām galda spēlem. Tā nu mēs arī paši radījām mūsu pirmo romantisko spēli pāriem “Memory Game” latviski ar 18+ bildēm. Mūsuprāt, kaislīga spēles lieliski palīdz dažādod attiecības, it īpaši, ja esat kopā ilgu laiku un ir grūti atrast laiku divvientulībā.

Esam apkopojuši dažas no idejām, kā dažādas galda spēles pārvērst romantiskās spēlēs, un ne tikai.

karšu spēle pāriem

PIKANTAIS ŠAHS VAI DAMBRETE

Izvēlaties, kura no spēlēm jums patīk labām. Mums, piemēram, labāk patīk dambrete, jo tās noteikumi ir vienkāršāki.

Romantiskās versijas noteikumi ir ļoti vienkārši: spēlētājs, kurš zaudē kauliņu, noģērbj vienu apģērba gabalu. Varat vēl papildus pirms spēles uzrakstīt uz lapiņām aktivitātes, kuras tiks veiktas, kad tiek zaudēts kauliņš, vai visa spēle. Piemēram, “skūpstīt partnera kaklu 30 sekundes”, “orāls apmierinājums 30 sekundes”.

Patiesībā šādi var spēlēt gandrīz jebkuru galda spēli, kad tiek zaudēts kāds gājiens vai spēle, spēlētājam jānoģērbj kāds apģērba gabals. Pēc spēles aktivitātēm iesakām kādu no Pikantās kaislību spēles aktivitātēm.

 

TWISTER SPĒLE

Spēlējiet Twister spēli, esot kailiem. Iesakām uzlikt kādu patīkamu dziesmu sarakstu. Mums ar vīru tuvs ir roks, tāpēc esam sagatavojuši enerģisku, bet arī juteklisku rok dziesmu sarakstu : pikantās roka dziesmas.

Iesakām sākt palēnām, neaizmirstat par skūpstiem :). Piemēram, pirms katras spēles gājiena noskūpsti partneri uz jebkuras viņa/s ķermeņa daļas.

Romantic-games-for-couples-Sex-playlist_sex-rock-songs

PATIESĪBA VAI IZAICINĀJUMS

Esam sagatavojuši 40 romantiskus un pikantus kuponus pāriem, kuros ir aprakstīti dažādi izaicinājumi, šeit atrodami bezmaksas 40 romantiski un pikanti kuponi pāriem ar intīmām aktivitātēm.

Romantic-games-for-couples-40-free-love-coupons-printable

Daži izaicinājuma piemēri:

  • Pieaugušo rotaļlieta pēc Tavas izvēles
  • Piezvani man – izspēlējat pikantu zvanu viens otram
  • Izvēlies filmu – lai iet filmu vakars, varbūt pat kādas ļoti pikantas filmas (īsfilmas vakars) 🙂
  • Vakariņas pēc Tavas izvēles – pieķšķirat pikantu “noti” vakariņām divatā, randiņa laikā spēlējoties ar viens otru zem galda.
  • Vairāk ideju šeit.

Pikantu jautājumu piemēri:

  • Pastāsi man detaļās kā Tev patīk saņemt orali?
  • Kura ir Tava mīļākā poza? Kāpēc?
  • Vai Tu gribētu nodarboties ar mani ar s*ksu kamēr kāds cits skatās?
  • Vairāk ideju meklē šeit.

PIKANTAIS SKRABLS

Mēģināt izspēlēt Srable spēli ar pēc iespējas pikantākiem vārdiem. Vairāk ideju pāru spēlēm meklē šeit – spēles diviem vai apskati vēl daudz citu interesantu ideju pāriem iekš TOP dāvanas.

sexy-and-romantic-games-for-couples-top

NETFLIX UN ČILIŅŠ, BET ESOT KAILIEM

Mūsu izprantē seriālu skatīšanās nenāk par labu attiecībām, tā vietā laiku var izmantot daudz kvalitatīvāk (kaut vai uzņemot paši savu filmu :D, daži ieteikumi kā to paveikt). Taču, piekrītu, ka ir brīži, kad sagurums ir milzīgs un gribas to vien kā atlaisties dīvānā blakus mīļotajam un izbaudīt vieglu filmu vai seriālu. Lai nu tā būtu

MŪSU AKTIVITĀTE SOCIĀLAJOS TĪKLOS: